Vad kostar det?

Att debitera per timme skulle bli alldeles för dyrt för kunden. Ett pris för färdig sida är mer min melodi. Ibland går det fort att komma fram till hur kunden vill ha det. Ibland tar det längre tid innan vi tillsammans hittar rätt. Mycket beror på beställaren, hur tydligt det framgår vad som önskas. Det händer också att kunden inte vet alls hur en hemsida för deras verksamhet skulle kunna se ut. Då gör jag ett förslag och så utgår vi ifrån det.

WordPress är ett CMS-system som installeras på ett webbhotell. Finns det redan en domän (adress till hemsidan) och ett webbhotell så använder jag det befintliga. Om kunden inte har en hemsida så hjälper jag till med anskaffning av domän och webbhotell. När det är klart gör jag installationen och börjar sedan forma sidan. Vitsen med att använda ett CMS-system är att kunden kan göra mindre uppdateringar själv. Självklart kan jag bistå även med den biten.

Nå, vad kostar det då? Det beror ju på hur pass stort jobbet är. En offert på fast pris lämnas alltid. Om vi kommer överens om att jag ska göra sidan så faktureras halva summen i förskott.

Och hur snabbt kan du få din sida? Under förutsättning att jag fått allt nödvändigt material så kan du få din sida färdig på ca 1 vecka.

Vill du att jag sköter om din hemsida och håller den uppdaterad så tecknar vi även ett avtal där du kan välja att betala per kvartal eller år för att vara säker på att din sida alltid är uppe och fungerar.

Men….innan vi ens kommit så långt så får du en offert och sen bestämmer DU om det är jag som ska göra hemsidan till ditt företag eller din förening =)

Jag är registrerad för F-skatt från och med juni 2016.

 

Kommentarer är stängda