Pappa Perras kinagryta

Dela detta på Facebook

500 g grytbitar av nötkött
1 burk krossade tomater
1 burk hela champinjoner
3 gula lökar
1 burk bambuskott
1 purjolök i strimlor
½ dl matolja till stekning
1 tsk kinesisk soya
2-5 vitlöksklyftor
4 tsk curry
cayennepeppar efter smak (tänk på att kryddor träder fram kraftigare
ju längre de får koka med)
salt, vitpeppar

Bryn köttet ordentligt. Lägg i stekgryta och låt koka med
den brynta löken, vitlöken och krossade tomater i ca 90 minuter.
Bryn bambuskotten, purjolöken och champinjonerna i lite olja och soya
och lägg i dem i slutet av koktiden. Smaka av med kryddor.

Serveras med ris, sallad och ett rött vin.

BILD SAKNAS

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *